Kumaş boya uygulaması nasıl yapılır?

Kumaş boya uygulaması nasıl yapılır?

Pratik bir şekilde kumaş boyamanın püf noktaları nelerdir?

Kumaş Boyama 

Kumaş boyaları kumaşların rengini değiştirmek, eski kıyafetlerinizi dönüştürmek veya yeni kıyafetlere kendi tarzınızı yansıtmak için kullanabileceğiniz ürünlerden bir tanesidir. Kumaş boyaları sadece kıyafetlerinizi dönüştürmek güzelleştirmek için değil kırlent, mutfak önlüğü, bez çanta gibi çeşitli ürünleri de dönüştürebileceğiniz geniş bir alana hitap etmektedir. Kumaş boyamak kendiniz ve çocuklarınız içinde güzel bir etkinlik olacaktır. Eşyalarınızın üzerinde sizin el emeğinizin olması severek kullanmanızı ve enerjinizi yansıtmanızı sağlayacaktır. Şimdiki giyim sektöründe kişinin istediği gibi kıyafet bulması oldukça zorlaşmış durumdadır ve seri üretimden dolayı kişiye özel ürünler pek bulunmamaktadır. Bu uygulama sayesinde istediğiniz ürünü elde etmiş olursunuz ve elde etmiş olduğunuz ürün size özel olacaktır. Peki kumaş Boyamayı nasıl yapılır? Hangi adımları takip etmelisiniz?

Kumaş Boyama adımları 

  • Öncelikle boyamak istediğimiz kumaşın temiz olduğundan emin olmalıyız.
  • Tüm malzemeleri önceden hazırlanmalı
  • Çizmek istediğiniz desen figür varsa buna karar verilmeli isteğe bağlı olarak stencil kalıp şablonlardan yardım alınabilir.
  • Desenimizi dikkatli bir şekilde çizip daha sonra boyayalım.
  • 24 saat kurumasını bekleyelim.
  • Üzerine yağlı kağıt koyarak ütüleyelim. Bu işlem boyanın sabitlenmesini sağlayacaktır
  • Artık ürününüz hazır keyifle kullanabilirsiniz.

 

Kumaş Boyama yaparken belkide dikkat edilecek en önemli hususlardan biri boya seçimidir. Seçilen boyanın bu işeme uygun olması elde edilecek sonucun güzelliğini ve uzun ömürlü olup olmamasını etkileyecektir. Piktura marka kumaş boyalar ile anlattığımız adımları izleyerek mükemmel ve uzun ömürlü ürünler elde edebilirsiniz. İsterseniz klasik renkler tercih edebilirsiniz isterseniz Sedefli renk seçenekleri ile ışıltılı görünümler elde edebilirsiniz.

 

Kumaş boyama videosu
Etiketler: kumaş boyası uygulama
Ağustos 18, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR